Animatie laten maken? Animatiebureau Donker Media

Animatie laten maken? Animatiebureau Donker Media

Stel: je hebt een verhaal. Bijvoorbeeld over de voordelen van je nieuwe product, een nieuw beleidsplan of misschien een nieuw concept. Hoe dan ook, je weet dat het belangrijk is dat mensen je boodschap horen. Maar je verhaal is ook wat ingewikkeld. Hoe zorg je dan dat mensen niet halverwege je verhaal afhaken? En belangrijker: hoe zorg je dat ze ook onthouden wat je hen te vertellen hebt?

Dan is een (uitleg) animatie laten maken precies wat je nodig hebt.

Wat is een uitleganimatie?

Een uitleganimatie is, de naam zegt het al, een animatie waarin iets uitgelegd wordt. Over het algemeen duurt een uitleganimatie ongeveer een minuut. Dat dwingt je om je te beperken tot de kern van wat je te vertellen hebt. De verteltekst is dan ook kort en bondig en legt de nadruk op de hoofdpunten. De animatie zorgt ervoor dat je boodschap wordt versterkt met visuele prikkels die je publiek helpen om beter te onthouden wat je hen wilde vertellen.

De combinatie van gesproken woord en beeld blijkt veel effectiever in het uitleggen van iets nieuws dan enkel een gesproken voordracht, of alleen een grote tekst. Bovendien zijn animaties veel leuker om naar te kijken dan een lange lap tekst.

Donker Media, gevestigd in het Brabantse Eindhoven, is gespecialiseerd in animatie video’s in 2D, 3D en in whiteboard animaties. Omdat Donker Media zich al jaren met video bezig houdt, weten de professionals ook precies hoe ze tot de kern moeten komen. Wanneer je Donker Media inschakelt voor je uitleganimatie, zul je zien dat je zélf ook ineens veel beter begrijpt hoe de vork in de steel zit!

Eigen studio

Ook goed om te weten: Donker Media heeft haar eigen animatiestudio. Dat betekent dat jouw animatievideo geheel in eigen beheer wordt geproduceerd. Je krijgt dus niet te maken met allerlei vage toeleveranciers, maar je weet precies wie er aan jouw project werkt. Dat is wel zo geruststellend.

Kom eens kennismaken

We nodigen je van harte uit om ons onder het genot van een kopje koffie het hemd van het lijf te vragen over wat een animatie voor jou zou kunnen betekenen. Stuur ons eens een mailtje, of bel ons op: 040-744 02 52. Lees hier meer over Donker Media.