Een ICT bedrijf in Amersfoort nodig?

Heeft u een ICT bedrijf in Amersfoort nodig? Dan is het misschien een goed idee om naar Xantion te gaan! Bij ons krijgt u namelijk volledige ICT-ontzorging voor het MKB voor slechts twee euro per dag, per werkplek. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kan betekenen? U kunt dan even bellen, of een afspraak maken bij u op locatie. In dat gesprek kunt u dan aangeven wat uw behoeftes zijn op het gebied van ICT, en dan kunnen wij u adviseren over de beste oplossingen voor uw situatie. Op basis van dat gesprek kunnen wij u een voorstel doen, en het maakt niet uit of u het gehele ICT-beheer aan ons wil overlaten, of alleen de zakelijke telefonie. Xantion doet het allemaal!

ICT-bedrijf in Amersfoort inclusief de servers en netwerken

De service die we aanbieden omvat ook het beheer van alle servers in het netwerk, dat is pas echt wat een ICT-bedrijf in Amersfoort zou moeten doen. We rekenen hiertoe ook de beveiligde verbindingen die naar de leveranciers gaan, en de thuiswerkplekken. De reden dat wij dit doen, is omdat we begrijpen dat de wereld van een organisatie groter is dan enkel het kantoor, een organisatie is een netwerk met verreikende branches en knooppunten. Daarom beheren en beheersen wij dat.

Waarom Xantion?

Maar waarom zou u nou juist voor Xantion kiezen in plaats van een van onze concurrenten? Wij onderscheiden ons met twee belangrijke aspecten in onze werkwijze. Xantion werkt namelijk met een vast bedrag per maand, waarbij u niet meer per uur gefactureerd wordt. In plaats daarvan betaalt u dus twee euro per werkplek per dag voor het complete beheer van uw ICT inclusief de storingsdienst van Xantion. Hiermee komt u niet voor onaangename verrassingen te staan zoals ontzettend hoge rekeningen. Daarnaast is het kenmerk wat ons van de rest onderscheid onze persoonlijke aanpak. Wij werken namelijk met drie verschillende teams, waarvan er een gekoppeld wordt aan uw bedrijf. Hierdoor krijgt u meteen iemand aan de lijn die u kent, en die ook bekend is met uw situatie. Persoonlijke service, zoals het hoort.