Interieurprojecten op maat van GRIP

Bij GRIP kunt u terecht voor al uw interieurprojecten op maat. Of u nu luxe kantoorinrichting, industriële kantoorinrichting of moderne kantoorinrichting ambieert. Of een combinatie. Vooral bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres bij het ontwerpen van een nieuw en fris interieur. Of het nu gaat om een vergaderruimte, een koffieruimte of de kantoortuin, wij doen het allemaal en zorgen daarbij ook dat alles bij elkaar past. Op die manier creëert u een inspirerende en stimulerende omgeving voor uw werknemers waardoor het plezier op de werkvloer wordt vergroot. 

Interieurprojecten voor bedrijven

Bij GRIP Interieurprojecten kijken wij niet alleen naar de ideale indeling van de ruimte, maar ook naar het bedrijf. Elke organisatie heeft een andere manier van werken en daarom bieden wij ook onderscheidende interieurprojecten. Een werkplek moet de werkwijze ondersteunen. Deze werkplek wordt daarom helemaal op maat gemaakt. Wij letten uiteraard ook op het onderscheidende karakter van uw bedrijf ten opzichte van de concurrenten en laten dit terugkomen in het interieur. Wanneer u eenmaal een mooi interieur heeft van GRIP, merkt u al snel dat uw werknemers zich beter voelen.  

Het effect

De ruimte waarin u werkt moet inspireren en stimuleren. Vele onderzoeken tonen aan dat de indeling van de ruimte, de gebruikte materialen en de kleuren de beleving van mensen op de werkvloer kan beïnvloeden. Wij weten precies hoe we deze zaken in kunnen zetten om een plezierige omgeving te creëren waarbij het welzijn van de mensen aan het werk wordt vergroot. Wanneer wij door u worden ingeschakeld, gaan wij eerst in gesprek met u om te zien wat voor werk er wordt gedaan, hoe het pand eruit ziet en welke interactie er is tussen de verschillende afdelingen. Op die manier kunnen wij precies in kaart brengen wat er gedaan moet worden en op welke manier wij de beste effecten kunnen bewerkstelligen. 

Onze aanpak

Bij ons kunt u kiezen welke van de volgende punten de hoogste prioriteit krijgt; kwaliteit, budget of planning. In alle keuzes die wij vervolgens tijdens het traject maken, is deze volgorde leidend. Daarnaast houden wij altijd de toekomst in het oog. De behoefte binnen een werkomgeving kan veranderen, dus zorgen wij ervoor dat wij een dynamische omgeving creëren waarin er ruimte is voor ontwikkeling. Kijk op onze website voor meer informatie.