Kiest u voor een puincontainer of opslagcontainer?

Een verbouwing is niet compleet zonder een goedkope container te huren. U heeft vaak een puincontainer nodig. Daarnaast kunt u ook nog een opslagcontainer huren. Een puincontainer is uiterst geschikt voor als u afval moet verzamelen. Dient u eerder spullen zoals meubels op te slaan, zodat deze niet beschadigen tijdens de verbouwing of klus? Dan is het beter om in plaats van een puincontainer een opslagcontainer te huren. Deze kunt u namelijk afsluiten, zodat uw spullen optimaal beschermd zijn. Bedenk u voordat u aan de verbouwing begint welk soort container voor u het meest geschikt is.

Goedkope container huren voor verschillende soorten afval mogelijk

Bij een verbouwing is een goedkope container huren vaak onderdeel van de voorbereiding. Zo kunt u een puincontainer huren bij een containerverhuurder. U kunt hier al het afval in opslaan waar u tijdens de klus of verbouwing mee te maken krijgt. Weet u al met welk soort afval u te maken krijgt? Misschien is het dan handig om een container te huren die specifiek geschikt is voor dat soort afval. U kunt namelijk een container huren voor groenafval, puin, grofvuil, grond, dakafval en houtafval. Door een specifieke afvalcontainer te huren draagt u direct uw steentje bij aan de verbetering van het milieu.

Leveringsvoorwaarden bij goedkope container of puincontainer huren

Leveringsvoorwaarden zijn altijd onderdeel van het huren van een goedkope container of puincontainer. Het is altijd belangrijk om deze als huurder goed door te nemen. Dan weet u namelijk zeker dat u deze goed gebruikt. In een container voor houtafval mag bijvoorbeeld wel sloophout, hardboard, geschilderd hout en houten meubels, maar geen verbrand hout, verrot hout en boomstammen. En zo mag en in een bouw- en sloopafval container maar maximaal 5% zand en 10% gips, maar absoluut geen koelkasten, accu’s en autobanden. Door de leveringsvoorwaarden te lezen, weet u ook direct welke container u moet huren.