Verbouwen met LED inbouwspots

Drie dagen geleden kwam ik bij mijn vriendin op bezoek. Ik ging naar haar nieuwe huis toe op maar vijf minuten afstand van mijn eigen huis. Van een klein appartement is ze eindelijk gaan samenwonen met haar vriend rik in een riante villa. Door beleggingen het haar vriend een paar miljoen euro verdiend. Ze hadden daardoor dus genoeg geld voor een groot, luxe huis. Ook hadden ze nog genoeg geld over een riant interieur. Het huis was alleen nog niet af. Behalve dat het water, de elektriciteit en het gas nog aangesloten moesten worden, miste er ook nog keuken en een badkamer. De sauna was er daarentegen wel al. De elektra was al wel aangelegd, maar de led lampen waren er nog niet ingedraaid. Alles was al behangen, geverfd en betegeld. De schuur in de tuin was al een echte bar geworden voor de buurt. Er was een muur in huis klaargemaakt om als gigantisch projectiescherm dienst te doen. De professionele projector met led lamp hadden ze wel al in huis. Toen ik bij een andere kamer aankwam begon ik bijna te huilen. Niet omdat het zo lelijk was, maar omdat het licht van de tl-buizen pijn aan mijn ogen deed. Er was zoveel licht dat je ogen er pijn van gingen doen. Ik zei tegen mijn vriendin dat ze daar wat aan moest doen, en ze was het hartgrondig met mij eens. Mijn advies was om led inbouwspots te kopen. Je ziet ze niet, maar andere objecten zie er wel door. Toen vroeg ze aan mij hoe ze aan led inbouwspots kwam. Ik zei dat ze als eerste een elektricien moest vinden. Dit bleek niet lastig omdat er nog een stuk of drie rondliepen in het huis. Daarnaast moest ze van mij even snel naar de dichtstbijzijnde tuinwinkel om led inbouwspots te kopen. Ze reed er gelijk naar toe, maar kwam terug met verachtelijke lampen. Ik zei dat ze direct terug moest om led lampen te kopen. Terwijl de elektricien het plafond gereed aan het maken was om de led inbouwspots in te brengen, kwam mijn vriendin terug met een paar mooie inbouwspot led lampen. Het waren prachtige lampen. De led inbouwspots zaten met een kwartiertje in het plafond en ze konden we rustig door naar de volgende kamer. Daar moesten ook led inbouwspots met led lampen worden ingebouwd. Opnieuw led lampen halen en de elektricien werd weer gevraagd om de led inbouwspots te installeren. LED inbouwspots in heel het huis, daar heb je nog lang plezier van.

http://www.leds-depot.nl/