Verse eendenborst, lekker en gezond

Wist u dat een vers stuk eendenborst perfect binnen een gebalanceerd dieet past? Veel mensen die willen afvallen denken dat ze alleen kip en magere vis kunnen eten. Dat terwijl er zoveel lekkere soorten vlees zijn die ook hartstikke gezond zijn. Probeer ook eens een lekker stuk vetarm lamsvlees uit het exclusief assortiment van Beef&Steak. Van een rollade tot een complete lamsrack of T-Bone steak, er gaat een compleet nieuwe, culinaire wereld voor u open. Wilt u lekker, makkelijk en vetarm eten? Bestel dan de lamsburgers, zo klaar en overheerlijk! Over vetarm vlees gesproken, kijkt u ook eens op de website van Beef&Steak naar de verschillende soorten ossenhaaspuntjes. Fan van gevogelte, maar wilt u wel eens wat anders dan een kipfilet? Kies dan voor een lekkere eendenborst van maar liefst 200 gram!

Lekker variëren met mooie stukken lamsvlees uit Nieuw-Zeeland

Best gek eigenlijk, veel mensen verkiezen een stuk lamsvlees uit Nieuw-Zeeland boven een stuk lamsvlees uit Nederland. Weet u hoe dat komt? Dat heeft te maken met het feit dat schapen in Nieuw-Zeeland veel meer bewegingsruimte hebben. Daardoor wordt het vlees lekker stevig en mals. Bovendien bevat het vlees daardoor erg weinig vet en past het prima in uw dieet als u verantwoord wilt eten. Koop een lekkere lamsburger voor een simpele, maar smaakvolle maaltijd, of gooi een grote lamsbout op de barbecue voor die echte grillsmaak! En aangezien we natuurlijk nooit alleen barbecueën trakteert u uw gasten ook nog eens op gebraden eendenborst en een bijpassende wokmix met ossenhaaspuntjes. Waar u al dit lekkers bestelt? Gewoon online bij Beef&Steak.

Ossenhaaspuntjes van het meest malse deel van de koe, en dat proeft u!

Ziet u zichzelf als een echte vleesliefhebber? En verwent u zichzelf graag met een exclusief en bijzonder stukje vlees? Dan moet u echt eens de ossenhaaspuntjes van Beef&Steak proberen. Bij deze online slager bestelt u verschillende soorten ossenhaaspuntjes van Aberdeen- of zelfs de befaamde Wagyu runderen. Of maak de maaltijd nog wat specialer met 21 dagen gerijpte, dry-age ossenhaaspuntjes. Lekker, die extra bite! Het vlees wordt voor verzending in stukjes gesneden dus het bereiden van een heerlijke maaltijd neemt weinig tijd in beslag. Weet u nog niet wat u de dagen erna gaat eten? Neem dan een kijkje bij de eendenborstfilet en de lamsvlees opties op de website van Beef&Steak. Vetarm, lekker mals, en u zet wederom een culinair hoogstandje op tafel!