Adriaticlife
Image default
Business / Marketing and Advertising

Opslagruimte in Amsterdam-Zuid?

Bent u op zoek naar een opslagruimte in Amsterdam-Zuid? Deze kunt u snel en gemakkelijk vinden bij Opslagman! Bij ons is het mogelijk om ruimtes te huren voor de laagste prijs, u kunt het vergelijken met onze concurrenten wanneer u ons niet gelooft. Daar bovenop krijgt u ook heel veel voor deze prijs. Bij Opslagman zijn alle ruimtes namelijk verwarmd en worden ze droog gehouden. Dat betekent dat uw spullen echt voor langere tijd bewaard kunnen blijven zonder dat het hout bijvoorbeeld krom gaat trekken of er een muffige lucht kleeft aan de spullen.

Opslagruimte in Amsterdam-Zuid, alleen bij Opslagman

Alleen bij Opslagman zult u zo’n goedkope en veilige opslagruimte vinden in Amsterdam-Zuid, we kunnen het garanderen. We hebben namelijk bewaking die vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week een oogje in het zeil houdt op locatie. Bovendien zitten er in al onze vestigingen camerabewaking, en komt u er niet zomaar naar binnen. Zelfs wanneer het iemand lukt om onze bewaking te omzeilen, en ongezien te blijven voor onze camera’s zal hij geen toegang hebben tot uw opslagruimte. We hebben namelijk naast sleutels voor de ruimtes ook toegangscodes die u moet intoetsen om binnen te komen, en die krijgt u alleen via een veilige en privé portaal op MijnOpslagman. U ziet het, uw spullen zijn veilig bij ons.

Een opslagruimte huren, een paar simpele stappen

Een opslagruimte bij ons huren is binnen enkele simpele stappen bij ons geregeld. Het eerste wat u wilt doen is een vestiging van ons kiezen, in dit geval zal dat Diemen zijn. Daarna zoekt u een ruimte uit die voldoet aan uw wensen, u kunt contact met ons opnemen wanneer u niet zeker weet hoeveel vierkante meters u nodig denkt te hebben. Wanneer u deze twee keuzes gemaakt heeft, hoeft u enkel nog het huurcontract door te nemen, het te ondertekenen, het op te sturen én de eerste termijn overmaken via overboeking of iDeal. Vanaf dat moment is de ruimte voor u klaar voor gebruik, maar u moet wel een kopie van uw identificatiebewijs opsturen, dan geven we u uw toegangscode.