Adriaticlife
Image default
Commercial

5 manieren voor meer SEO verkeer

Als je eigenaar bent van een website wil je vanzelfsprekend dat de website meer gevonden wordt. Google is in de afgelopen jaren sterk veranderd en de oude methodes van je site vindbaar maken zullen niet altijd meer werken. Bij DigitalDesert hebben we een methode uitgevonden dat zorgt voor succes en in de toekomst ook zou blijven werken. Zo kunnen we zorgen voor meer SEO-verkeer op jouw website. 

SEO-teksten en evergreen content

Een van de meest voorkomende manieren die wij bij SEO Tilburg aanraden is nuttige content schrijven. Mensen weten dat ze het antwoord op hun vraag op google kunnen vinden. Daarom kan jij als website hierop inspelen en nuttige content maken die een vraag beantwoord. Typ de vraag in Google en kijk of dit een van de meest gestelde vragen is. Zo kan je zien of de vraag relevant is. 

Voor een website om verschillende teksten te schrijven die de bezoekers aanspreken is handig. Naast SEO texten die een vraag beantwoorden kan je ook content schrijven die relevant blijft voor lang na de publicatie. Deze content kan een stroom van bezoekers en shares opleveren dat zorgt voor meer bezoekers op je website zowel als potentiele klanten. Om een goed voorbeeld te zoeken voor een tekst van een webpagina hoef je niet verder te kijken! Je leest er nu namelijk een. 

De lengte van de content kan ook belangrijk zijn. In theorie zou je snel denken dat een kortere tekst meer weergaven krijgt omdat dit gemakkelijker is te lezen maar in realiteit maakt het niet veel verschil. Wij raden aan om het aantal woorden te kiezen dat nodig is om een onderwerp volledig duidelijk uit te leggen. De mate van diepte waarin je gaat bij de tekst is aan jou. Als een potentiele klant ziet dat je website of bedrijf veel kennis heeft over een onderwerp, maakt dit de website en de service die je bied aantrekkelijk.

Mensen aanspreken en helpen

De content die wordt geplaatst op je website moet passend zijn bij de functie van je website. De meeste websites kiezen ervoor om mensen aan te spreken of te helpen. Door middel van influencers kan je content schrijven die mensen zowel als de influencer zelf aanspreekt. Als de influencer je content leest, kan hij dit delen en voor veel meer SEO-verkeer zorgen. 

Als je mensen wil helpen door bijvoorbeeld het uitleggen van hoe een product werkt of hoe je bijvoorbeeld een gerecht moet maken boost dit het aantal views van het artikel snel. Mensen die gebruiken het artikel en proberen het. Als het artikel goed helpt delen mensen deze sneller om de mensen om hun heen te helpen. Zo krijg je snel meer verkeer op je website.

Maak je artikel zo opvallend mogelijk. Hoe meer mensen het artikel zien, hoe meer ze het zullen lezen. Zo krijg je veel meer views op je website wat natuurlijk zorgt voor meer klanten. Bij DigitalDesert helpen wij mensen met het verbeteren van het SEO-verkeer op hun website. Meer weten? Bezoek onze website.