Adriaticlife
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een goedkope website laten maken? Klinkt te mooi om waar te zijn?

‘Mocht je een website willen laten maken zal ik je zonder meer SiteToGo aanbevelen.’ Dit zinnetje, gevonden online, was in eerste instantie de reden dat ik op de website van SiteToGo terecht kwam. Achteraf gezien, was dat de allerbeste tip die ik had kunnen opvolgen. Want met een behoorlijke dosis vakkennis, geduld en creativiteit heeft SiteToGo een website voor mij gebouwd die functioneel is en heel goed bij mij past.

Een website laten maken hoeft geen duurkoop te zijn

Ik was op internet op zoek naar een bedrijf door wie ik een website wilde laten maken. Ik weet het. Vaak is goedkoop uiteindelijk toch duurkoop. Maar nadat ik telefonisch contact had opgenomen met SiteToGo voor het laten maken van een goedkope website, durfde ik dit avontuur met hen wel aan te gaan. Professionele website bouwers die voor een aantrekkelijke prijs mijn wensen waar konden maken. Het was ook fijn dat ze zeer geduldig met mij waren toen we met elkaar in gesprek gingen. Ik ben een leek op het gebied van computers waardoor ik soms wel drie of vier keer vroeg om hetzelfde nog eens uit te leggen. Telkens weer ging dat gepaard met veel geduld, omdat ze ook wilden dat ik op een gegeven moment, als de website eenmaal klaar was, zelf aan de slag kon met het aanpassen van de goedkope website die ik door SiteToGo zou laten maken.

Ik schat in dat ze zoveel geduld kunnen opbrengen, omdat ze vanuit de klant nadenken en heel goed begrijpen dat je als klant, zeker een leek als ik, niet alles direct snapt wat voor hen natuurlijk gesneden koek is. Ze weten oplossingen voor problemen waar te maken.

SiteToGo

Zij zijn wat mij betreft een vertrouwd adres om een website te laten maken. Zij kunnen de prijs voor het maken van een website zo goedkoop aanbieden omdat ze werken met een zogenaamde template. Voorheen wist ik natuurlijk helemaal niet wat dat was, maar nu ik mijn eigen goedkope website ook door hun heb laten maken, voel ik me niet meer zo’n leek als voorheen op dit gebied. De template die ik samen met hen heb uitgekozen, hebben ze als basis gebruikt. Maar door de vele aanpassingen en wensen waarmee ze rekening hebben gehouden, heb ik nu toch een heel unieke en professioneel ogende website online staan. Zeker een aanrader: www.sitetogo.nl!