Adriaticlife
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een kei in online marketing

De online marketing expertise van Studio Webdigi zorgt ervoor dat je met jouw website telkens bovenaan te vinden bent in zoekmachines. Waar jongere bedrijven zoeken naar effectiviteit zoeken grotere bedrijven naar meer efficiëntie. En dat is exact wat Studio Webdigi jouw kan bieden. Jouw werk is voortvloeiend uit ons werk en samen bereik je nu een maal meer. Daarom zijn onze experts erop gericht elke campagne op basis van een hechte samenwerking, precies aan de hand van jouw wensen samen te stellen.

Winstgevende online marketing voor het MKB

Bent u zzp’er en wilt u een website laten maken voor uw bedrijf?

Online marketing

Goede online marketing is enorm belangrijk voor de resultaten van je bedrijf. Klanten moeten je immers weten te vinden om gebruik te kunnen maken van je producten en/of diensten. Je kan natuurlijk ook geen gebruik maken van online marketing. Maar je zal dan al snel merken dat je concurrenten die er wel gebruik van maken, hun slaatje hieruit slaan. Online marketing is een investering die zich dubbel en dwars terugverdiend. Mits het goed gedaan wordt natuurlijk. Maak daarom gebruik van onze expertise. Wij weten hoe de markt in elkaar steekt en wat er nodig is om te zorgen voor meer leads naar jouw bedrijf.

Zoekmachine optimalisatie SEO

Eén van de belangrijkste onderdelen van online marketing is zoekmachine optimalisatie SEO (search engine optimization) genoemd. Het draait bij zoekmachine optimalisatie SEO erom dat je website zo goed mogelijk vindbaar is in Google en het zorgt voor meer leads naar je website. Dat lijkt simpel, maar bij bepaalde zoektermen komen wel duizenden resultaten naar voren en je wil dan dat jouw bedrijf bij die zoektermen bovenaan komt te staan. Google heeft hier een systeem voor bedacht en aan de hand van meer dan 200 factoren wordt bepaald welke website bij welke zoekterm een bepaalde positie krijgt. Een groot deel van deze factoren zijn te vinden op je eigen website, zoals content, afbeeldingen, metadata en interne links. Deze eigenschappen kunnen wij op jouw website optimaliseren, zodat je een hogere positie krijgt in Google bij bepaalde zoektermen die voor jouw website relevant zijn. Deze strategie mag niet ontbreken bij je marketing om te zorgen voor meer klanten.

Social media management

Online marketing op social media mag zeker niet ontbreken voor jouw bedrijf anno 2020. Maar om tussen alle creatievelingen op social media op te vallen is nog een behoorlijke uitdaging. Laat staan om daar de tijd voor te nemen om de marketing op social media te onderhouden. Besteed het daarom uit. Want online marketing via social media kan heel goed werken voor je bedrijf, mits je het wel op de juiste manier aanpakt. Eén verkeerde post en je ziet de resultaten van je bedrijf kelderen. Wij weten wat er nodig is om op social media op te vallen, zodat jouw bedrijf op een positieve manier in het daglicht komt te staan en uiteindelijk leidt tot meer leads. We beheren je social media pagina’s, zorgen voor een bijbehorende contenkalender en verzorgen alle social media posts.

Pakkende webteksten

Nu je meer klanten naar je website hebt geleid, is de inhoud van je website natuurlijk ook van belang. Ten eerste is de pagina-structuur erg belangrijk, zodat je bezoekers leidt naar waar je ze wil hebben: het kopen van een product/dienst of contact opnemen. De bezoekers wil je natuurlijk enthousiast maken voor jouw product. Dat doe je door goed geschreven teksten, ondersteund met passende foto’s en illustraties. Pakkende webteksten zijn een belangrijk onderdeel van je marketing. Maar teksten schrijven is niet voor iedereen weggelegd. Duik je niet graag in de pen of is Nederlands niet je beste vak, besteed het dan liever uit. Het zou zonde zijn dat je met behulp van Google en social media veel bezoekers weet te trekken, maar dat ze rechtsomkeer maken zodra ze je website bekijken. Uiteindelijk moet je met pakkende webteksten de bezoekers over zien te halen dat ze bij jou aan het juiste adres zijn.

https://studio-webdigi.com/online-marketing/