Adriaticlife
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een plotter van Repromat

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare plotter? Zoek dan niet verder, wij hebben de beste plotters in ons assortiment tegen een goede prijs. Wij hebben een groot assortiment plotter printers en -machines. Deze zorgen voor overzicht, snelheid, on demand en watervast printen op grootformaat. 

Plotter machine

Een plotter machine is ideaal voor mensen die veel met technische tekeningen werken. Ook voor de sign- en display markt kan deze machine een uitkomst bieden. Digitalisering vindt namelijk steeds vaker plaats binnen de bouw, industrie en andere disciplines. Digitalisering zorgt voor sneller werken en een snellere communicatie. Op een technische tekening worden diverse disciplines en hun taken met elkaar verbonden. Zijn er aanpassingen nodig voor sommige partijen, dan kunnen die met onze plotters snel worden gescand en gedeeld met de betreffende partijen. Het resultaat is een sneller autorisatieproces en dus meer efficiëntie in uw werk. Bij Repromat hebben wij verschillende apparaten. Weet u nog niet welke het beste bij u en uw werkzaamheden past? Laat u dan adviseren door de deskundigen van Repromat. Zo hebben wij bijvoorbeeld plotters die speciaal uitgerust zijn voor spoedopdrachten of drukken op textiel, tot en met grootformaat varianten en varianten die juist ideaal zijn voor kleinere ruimtes. 

Printers

De plotter printers komen goed van pas in de bouw- en industriesector, waaronder de CAD/GIS en technische markt. Vooral als u werkt met technische bouwtekeningen van grootformaat kunnen deze printers een uitkomst bieden. Met onze apparaten bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Dit ziet u terug in het feit dat er geen verschil in kwaliteit meer is tussen zwart-wit printen of in kleur. 

Over Repromat

Repromat is al 40 jaar specialist in grootformaat scan- en printoplossingen voor CAD-, GIS-, grafische en sign en display toepassingen. Met onze kennis en ervaringen in het verwerken van grootformaat documenten kunnen wij u perfect adviseren welke print- of scanoplossing het meest geschikt is voor u. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk ervaren en betrokken. U kunt rekenen op goed contact en korte lijnen, zodat u snel een oplossing krijgt die aansluit bij uw behoefte. Eenmaal uw oplossing gevonden, dan zorgt onze servicedienst ervoor dat uw printsysteem perfect blijft functioneren. Kijk voor meer informatie op onze website.