Adriaticlife
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een website laten maken bij SAM Design in Breda

 

Soms is een bedrijf toe aan een nieuwe website. Vooral wanneer de huidige website flink verouderd is of wanneer het bedrijf een grote groei meemaakt is er vraag naar een nieuwe website. Om zeker te zijn dat de nieuwe website een flinke tijd meegaat kan u de website het best laten designen door een ervaren design bureau. Hieronder beschrijven we kort de procedure van het laten maken van een website bij SAM Design in Breda.

 

De intake

De eerste stap voor het maken van een nieuwe website is de intake. Hier komt een klant na de aanvraag voor de website even langs om precies in kaart te brengen wat de wensen van de klant zijn. Bijvoorbeeld een bepaald kleurenpallet of bepaalde eigenschappen van de website die gewenst worden. Deze wensen worden aan de designer verteld waarna de designer een inschatting maakt van de moeilijkheid en een offerte kan opstellen.

 

Conceptversies

Na het intakegesprek is het tijd om conceptversies van de website te maken. Hier wordt, voor elk soort pagina op de website, een conceptversie gemaakt. Deze conceptversies kunnen een paar keer heen en weer worden gestuurd tussen de webdesigner en de klant tot de klant helemaal tevreden is en alle eisen van de klant goed verwerkt zijn.

 

Het maken van de gehele website

Na de goedkeuring van de conceptpagina’s kan de designer aan de slag met het maken van de rest van de website. Alle pagina’s worden aangemaakt en de inhoud van de pagina’s wordt er op gezet. Dus zowel de tekst als de plaatjes op de pagina. De webdesigner kan de inhoud eventueel zelf aanleveren.

 

De lancering

Na het aanmaken en perfectioneren van de gehele website kan de website gelanceerd worden. Vanaf dat moment kan iedereen de website komen bezoeken en kunnen dus ook klanten op de website langs komen. Geniet van de nieuwe website!