Adriaticlife
Image default
Offers

Grijs laminaat met een houtdecor.

Een grijze vloer past in elke interieur. En een grijze vloer is echt niet saai. De juiste kleur grijs en de uitstraling van laminaat kan een ruimte groter doen lijken. Verder laat de neutrale kleur de rest van het interieur meer opvallen. Dus … met een grijs laminaat zit je altijd goed. 

Waarom kies je voor een grijs laminaat?

Je kiest voor laminaat om verschillende redenen:

  • Het is een budgetvriendelijke vloer.

  • De vloer is gemakkelijk is onderhoud.

  • Je kunt de vloer zelf leggen.

  • Door het klik systeem is gebruik van lijm niet nodig bij het leggen.

  • Laminaat is haast niet meer te onderscheiden van een echte tegel- of houten vloer.

  • Laminaat is eigenlijk overal in de woning te leggen. 

  • Laminaat is bijzonder krasbestendig.

Welke soorten grijs laminaat zijn er te koop?

De meeste grijze laminaatvloeren vind je bij het houtlooklaminaat. Elke collectie heeft wel kleuren grijs, en dan ook nog eens in diverse tinten. Houtlook laminaat in een grijze kleur is du te koop voor elke leefruimte. Omdat er zelfs watervast laminaat te koop is, is het mogelijk om laminaat in je hele woning te leggen. Dus ook in de natte ruimtes zoals je badkamer. Je kunt dus één geheel van je woning maken.

Ook bij het tegellaminaat zie je grijze dessins. Dit is er onder andere in natuursteenlook en marmerlook.  Maar ook in betonlook. De vloeren passen in elk interieur, van landelijk, klassiek tot minimalistisch of een stoere industriële look. 

Waar is grijs laminaat te koop?

Ga je naar een speciaalzaak dan zie je dat er een grote keuze is in grijze laminaat vloeren. Voor elke budget is er wel een grijs laminaat te koop. Je krijgt daar natuurlijk  een vakkundig advies op maat. Zo weet je ook zeker dat je een vloer koopt die bij je leefstijl past. Dit is natuurlijk heel belangrijk, want zo kun je lang genieten van een mooi vloer. Verder krijg je advies over de juiste ondervloer en in de keuze van verdere randartikelen zoals plinten. Wil je hulp bij het bereken van het aantal m2, wil je uitleg over het leggen of wil je de vloer laten leggen, dan ben je daar ook op het juiste adres. Zo kun je ook een volledige garantie verwachten.

https://www.beboparket.nl/