Adriaticlife
Image default
Home and Garden

Industriële tafels

Industriële tafels zijn helemaal hip. Toen de industriële interieurstijl langzaam bekender werd, waren sommigen niet overtuigd, maar inmiddels is duidelijk dat de industriële woonstijl geen hype is, maar een blijvertje. Terecht, want industriële tafels zijn hypermodern, maar dan met een vleugje nostalgie.

Wat zijn industriële tafels

In de industriële woonstijl wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en steen en metalen. Hoewel steen erg mooi kan zijn, kiezen we er bij Tafels99.nl voor om ons bij het bouwen van industriële tafels te beperken tot een combinatie van een eikenhouten tafelblad met een metalen onderstel.

Het eikenhouten tafelblad geeft onze industriële tafels de rustige en natuurlijke uitstraling, terwijl het strakke metalen onderstel zorgt voor de moderne, strakke lijnen. Het resultaat van die combinatie mag er wezen. Onze industriële tafels passen perfect in een industrieel interieur, maar zijn net zo goed op hun plek in een minimalistisch interieur of zelfs binnen een landelijke cottage-stijl!

Industriele tafels uit voorraad of op maat gemaakt

Omdat wij alle industriële tafels zelf produceren, kunnen we alles bouwen wat wij (of jij) maar kunt bedenken. We doen dit met een vast team gepassioneerde meubelmakers en een eigen werkplaats waar we alle mogelijke gereedschappen bij de hand hebben. Daar bouwen we elke tafel op ambachtelijke wijze, precies zoals we dat van tevoren bedacht hebben.

Dus heb jij inmiddels al tientallen, honderden of duizenden industriele tafels bekeken maar de perfecte tafel nog niet gevonden? Praat dan eens met een van onze adviseurs om ons een industriele tafel op maat te laten maken.