Adriaticlife
Image default
Business / Marketing and Advertising

Je webcam cover bedrukken?

Een webcam cover is al een erg goede stap om je privacy beter te beschermen, de tweede stap is om dat in stijl te doen door het te laten bedrukken. Bij webcamcovers.nl was het al mogelijk om een mooiere cover te bestellen die mooiere kleuren had en van aluminium gemaakt was, maar nu wordt het nog leuker om er een op je laptop te hebben. Het is namelijk mogelijk om er een persoonlijk design op te laten drukken, waardoor een webcam cover meer wordt dan alleen een saai stukje plastic wat je privacy beschermt. Het laten drukken van een design op de webcam cover is iets wat particulieren waarschijnlijk niet heel snel zullen doen, maar voor zakelijke klanten is het de uitgelezen manier om iets anders dan gratis pennen met een logo erop te kunnen aanbieden.

Het bedrukken van een webcam cover

Het bedrukken van een webcam cover is iets wat heel snel en makkelijk geregeld kan worden bij webcamcovers.nl. Wij zorgen ervoor dat de covers allemaal het logo krijgen van jouw bedrijf, voor de scherpste prijzen in heel Nederland. Voor slechts €0,79 per stuk kunnen we het voor je regelen. Het leuke aan webcamcovers uitdelen met een bedrijfslogo erop is dat je niet alleen je bedrijf aan het promoten bent, maar tegelijkertijd de privacy aan het beschermen bent van de mensen die ze meenemen. Een groot voordeel hiervan is dat mensen die deze webcam covers meenemen, ze dagelijks zullen zien wanneer ze hun laptop openslaan of computer opstarten. Zo wordt het logo onbewust bij ze ingeprent, en is de kans groter dat ze voor jouw bedrijf kiezen.

Een webcam cover kopen vs een sticker

Waarom niet gewoon een sticker plakken, in plaats van een webcam cover kopen? In principe werkt het hetzelfde, met het verschil dat je een stuk minder uitgeeft aan een sticker dan aan een webcam cover. Stickers laten plakresten achter op de webcam die de functie kunnen aantasten wanneer je hem wél zelf nodig hebt! Een webcam cover kopen, zorgt ervoor dat je gewoon je webcam kan afschermen wanneer je wilt, maar geen rare vlekken achterlaat.