Adriaticlife
Image default
Business / Marketing and Advertising

Met SIP Trunk voorbereid op de toekomst

U kunt SIP Trunk vergelijken met de voor u zeer bekende ‘traditionele’ telefoonlijn. Echter er is een verschil. Zowel de binnenkomende als de uitgaande gesprekken worden niet via een traditionele telefoonlijn gevoerd, maar via een IP netwerk of IP internetverbinding. Wellicht gebruikt u nog steeds een traditionele telefooncentrale. Maar in de toekomst gaan de ISDN lijnen verdwijnen, waardoor uw huidige telefooncentrale niet meer geschikt is voor de toekomst. Echter met behulp van SIP Trunk waarmee uw telefooncentrale wordt verbonden met IP, kunt u dan toch gebruik maken van alle voordelen die gepaard gaan met een IP netwerk of IP internetverbinding.
Stel niet uit tot morgen wat u vandaag al kan doen. Sip trunk vind je hier.

SIP Trunk heeft de toekomst in handen

Ook al bent u zeer tevreden over uw huidige telefoon inrichting zonder SIP Trunk, de toekomst dwingt u om mee te gaan met de op handen zijnde veranderingen op het gebied van telefonie en internet. Niemand staat te springen om iets dat goed werkt te veranderen. Bedrijven zijn bezig met bedrijfsvoering, klantencontacten, service verlenen, verkoopgesprekken enz. Zodra de nood aan de man is, gaat men over het algemeen pas nadenken over de toekomst. Wanneer u uw bedrijf tijdig, in alle rust en goed voorbereid de toekomst wil ingaan, kijkt nu al kritisch naar de huidige en de toekomstige mogelijkheden. U kunt zich nu al laten informeren over de vele mogelijkheden die De Nederlandse Provider uw bedrijf te bieden heeft en de opties met elkaar te bespreken.

De Nederlandse Provider is een specialist op het gebied van SIP Trunk. Gericht op uw zakelijke situatie, begeleiden ze u en denken ze met u mee. Een voor u onzekere toekomst, vraagt om betrouwbaarheid van een specialist. Neem daarom zeker contact op met De Nederlandse Provider.

 

SIP Trunk direct aanvragen?

Heeft u de behoefte om uw bestaande telefooncentrale via een SIP Trunk aan te sluiten op het IP netwerk neemt u gerust contact op met De Nederlandse Provider. Een adviseur komt graag bij u op kantoor om de huidige en gewenste situatie te bespreken. Na 24 uur ontvangt u een offerte. Indien akkoord wordt alles voor u geregeld waarna u er geen omkijken meer naar heeft.