Adriaticlife
Image default
Business / Marketing and Advertising

NuCall, de partner tijdens thuiswerken

Sinds de quarantaine begon werken wij met NuCall, en het is geweldig. Ik ben erg tevreden met het bedrijf waar ik werk. Ik ben daar nu een aantal jaar werkzaam. Ik heb fijne collega’s en er hangt een fijne werksfeer. Sinds de pandemie opkwam zijn wij echter thuis gaan werken. Dit is voor mijn werk niet zo erg, toch zijn online bijeenkomsten essentieel. Iets waar mijn bedrijf erg goed in is, is inspelen op veranderingen. Zo heeft mijn leidinggevende meteen na de persconferentie van de premier contact opgenomen met NuCall. Dit is wat wij daaraan hebben. 

Over NuCall

Wat is NuCall precies kun je jezelf afvragen. NuCall is een telefoniebedrijf die ervoor zorgt dat jouw communicatie omgeving altijd up-to-date is. Ze zijn altijd bezig met vernieuwing en hebben innovatie dus hoog in het vaandel staan. Zo werk je gegarandeerd met de beste technieken. NuCall heeft vijf kernwaardes. Dit zijn: integer, resultaatgericht, enthousiast en commitment. Bij elke actie die NuCall doet worden dit getoetst op basis van deze kernwaardes.

Wat betekent dit?

Dit alles laat zien dat NuCall altijd alles doet om te zorgen voor de beste verbinding. Zo is je communicatie omgeving altijd goed en ben je altijd met iedereen in verbinding. Hiernaast loopt NuCall altijd vooruit hun concurrentie, ze spelen in op veranderingen en zorgen ervoor dat ze het beste resultaat halen voor hun consumenten. 

Samenwerken met NuCall

Ik werk nu een aantal maanden samen met NuCall, en ik ben erg te spreken over wat ze voor hun betekenen. Elke onlinebijeenkomst is goed geregeld en iedereen is goed verbonden. Daarnaast kan ik ook thuis ongestoord alles doen wat ik normaal gesproken op mijn werk doen. Werken met NuCall is alles wat je nodig hebt tijdens de quarantaine. Thuiswerken met NuCall is totaal geen probleem.

Zou ik het u aanbevelen?

Moet u ook thuiswerken en hebben jullie veel online bijeenkomsten, dan kan ik u garanderen dat NuCall u kunt helpen. Ze bieden de beste technieken en zijn gespecialiseerd op dit vlak. Ze zullen goed kijken en luisteren naar wat u nodig hebt. Probeer het zelf, probeer NuCall.