Adriaticlife
Image default
Business / Marketing and Advertising

Online marketing in Zevenaar

Bent u opzoek naar een online marketing bureau in zevenaar? Dan moet u zijn bij SMIDIT. Rediscover the online opportunities is hun slogan. Daar hebben ze groot gelijk in. Vele MKB bedrijven zijn ontzettend goed in wat ze doen, maar veel mogelijkheden tot het groeien van hun business ligt nog op tafel! Zo kan 90% van de bedrijven in Zevenaar groeien via online marketing. Online groei ligt zo voornamelijk via het SEO kanaal. Zoekmachineoptimalisatie is een uitstekende manier. Hiermee pas je de inhoud van je website aan aan de zoekopdracht van de potentiële klant. Dagelijks voert iedereen wel rond de 50 zoekopdrachten uit. Als uw bedrijf antwoord kan geven op de vraag van de potentiële klant. Als uw bedrijf bovenaan de resultaten terecht komt en als uw bedrijf inspeelt op SEO, dan kunt u meer klanten ontvangen.

SEO is voornamelijk een lange termijn strategie om hoger in de rangschikking te komen. Hier aan vooraf vindt een zoekwoordenanalyse plaatst. Zo kunnen we precies zien hoeveel mensen elke maand Google op termen als ‘restaurant zevenaar’, ‘auto garage zevenaar’ of ‘fitness zevenaar’. Wanneer u niet in de eerste 5 resultaten of de eerste pagina in Google verschijnt, zal uw bedrijf nieteens overwogen worden door de klant!

Als aanvulling op deze lange termijn strategie wordt gebruik gemaakt van Google Adwords. Het duurt namelijk even voordat de juiste pagina’s zijn gemaakt voor de zoektermen waarop u gevonden worden en vervolgens voordat deze pagina’s ook in de top 3 van de zoekresultaten verschijnen. Google Adwords is de aanvulling om meteen op de korte termijn meer klanten en leads binnen te halen. Dit geld zowel voor uw website in de vorm van conversies als voor uw offline winkel in de vorm van leads via contactformulieren. Door jaren lange ervaring in het SEA kanaal kunnen de mannen van SMIDIT gevestigd in Duiven (naast Zevenaar) zo ondervinden hoeveel een klant voor u zal gaan kosten via Google Adwords. Hiermee weet u dan ook waaraan u begint. Online marketing is zo een heldere, duidelijke wetenschap. Waar normale marketing vooral lijkt op een zwart gat dat geld uit uw portemonnee zuigt zonder dat u weet wat u er voor terug krijgt, is dit bij online marketing niet zo.

Dankzij data maken wij tot de cent duidelijk hoeveel u heeft verdient en uitgegeven via Google Adwords.

Met zoekmachine optimalisering zien we ook in de lange termijn wat de investering is geweest, hoeveel bezoekers er bij zijn gekomen en hoeveel conversies deze bezoekers hebben opgeleverd.

Dus, u weet wat u te doen staat! Al uw internet marketing bureau services uitbesteden bij SMIDIT in Zevenaar!

http://www.smid-it.nl/online-marketing-zevenaar/