Adriaticlife
Image default
Business / Marketing and Advertising

Onze overgang naar cloud telefonie

Een tijd geleden zijn wij overgegaan met ons bedrijf op cloud telefonie. Dit is een dienst waarbij je niet meer belt volgens de ouderwetse ISDN lijnen, maar via internet. Het gaat via de cloud en niet meer op de ouderwetse manier. Er zijn veel voordelen aan deze manier van bellen en om deze reden moet iedereen op termijn ook overgaan op cloud telefonie. De oude ISDN lijnen gaan gewoon weer verdwijnen, want het is tijd voor iets nieuws. De Nederlandse Provider is de de organisatie die ervoor gezorgd heeft dat dit voor ons als bedrijf helemaal duidelijk is geworden en bovendien dat direct de overgang hebben gemaakt van ISDN naar cloud telefonie. In deze blog deel ik graag mijn ervaring met jou!

 

Cloud telefonie van De Nederlandse Provider

De Nederlandse Provider is het bedrijf wat er bij ons voor gezorgd heeft dat we cloud telefonie hebben en niet meer de ouderwetse lijnen. Alle voordelen en dergelijke hebben zij ook aan ons verteld en dit hebben ze op een aangename manier gedaan. Het doel was niet primair om er een order uit te slepen, maar meer om te zorgen dat wij ons bewust zijn van de voordelen van cloud telefonie en waarom het nodig is om de overstap te maken. Ook is er gekeken naar wat er allemaal komt kijken bij de transitie en welke rol de Nederlandse Provider hierin kan spelen. Ze hebben er namelijk voor gezorgd dat we geen last meer hebben van alles wat er in onze omgeving gebeurt op gebied van storingen via de oude telefoonlijnen, want wij bellen gewoon via internet.

 

Ook benieuwd?

Ben je ook benieuwd geraakt naar wat er bij jou allemaal mogelijk is op gebied van cloud telefonie? Neem dan contact op met De Nederlandse Provider. Zij hebben de kennis in huis om jou alles te vertellen wat relevant is. Het zorgt er gewoon voor dat je niet langer hoeft te twijfelen aan zaken waar je geen kennis van hebt want De Nederlandse Provider kan jou alles vertellen wat je nodig hebt! Kijk eerst eens op de website!