Adriaticlife
Image default
Business / Marketing and Advertising

Prijstang etiketten kopen

Prijstang etiketten kopen?

Ons uitgebreide assortiment prijstang etiketten bestaat uit diverse formaten. Hierdoor kunnen wij voor alle merken prijstangen en codeertangen het juiste prijsetiket direct uit voorraad leveren.

Wij leveren de prijsetiketten standaard in het wit maar deze zijn uiteraard ook leverbaar in de kleuren fluor rood, fluor geel, fluor oranje of fluor groen. Daarnaast is het ook mogelijk om de prijsetiketten te leveren in iedere door u gewenste PMS kleur.

Waarom Etikettenplaza.nl?

Ons assortiment is samengesteld uit de beste merken waarmee al jarenlange ervaringen zijn. Hierdoor kunnen wij u de hoogste kwaliteit gecombineerd met de beste service aanbieden voor een eerlijke prijs. Klanten mogen van ons altijd een persoonlijk benadering en onafhankelijke adviezen verwachten.

Bereikbaarheid is het allerbelangrijkste voor een klant. Onze medewerkers staan u daarom altijd graag te woord om u te helpen en ondersteunen daar waar mogelijk bij uw vraag. Omdat ondernemen niet stopt na kantooruren proberen wij ook (indien mogelijk) buiten deze tijden bereikbaar te zijn. Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail of offerte formulier. Uiteraard komen wij ook graag bij u langs om persoonlijk uw vragen door te nemen.

Ons streven is om samen met u de beste keuze te maken zodat u kunt profiteren van onze scherpe prijzen en snelle leveringen. U zult begrijpen dat wij niet ons gehele assortiment op deze site hebben staan. Ontbreekt er iets wat u toch graag zou willen weten of bestellen neemt u dan gerust contact op. Wij helpen u dan graag verder.

https://etikettenplaza.nl/prijstang-etiketten/