Adriaticlife
Image default
Business / Marketing and Advertising

Schouten Advocaten Driebergen

Het kan soms lastig zijn om te bepalen wie u wilt inschakelen als u een advocaat wilt in uw stad Driebergen. Vaak kunt u uit verschillende advocatenbureau’s kiezen maar welke past nu het beste bij u? In deze blog leggen wij graag uit waarom wij, Schouten Advocaten, graag voor u klaar staat bij juridische zaken. 

Advocaat in Driebergen voor bedrijven

Schouten advocaten is graag uw advocaat in Driebergen als u op zoekt bent naar juridische hulp bij of in uw bedrijf. Diensten waarmee wij u kunnen helpen zijn bijvoorbeeld procederen. Hierbij starten wij een procedure en kunnen wij u hierbij helpen. Ook kunnen wij u advies geven als bijvoorbeeld een bedrijf overgenomen wordt of gaat fuseren maar ook als u wilt onderhandelen over bijvoorbeeld een conflict dat heeft plaatsgevonden of als u een samenwerking wil beëindigen. Als het gaat om bedrijven, zijn wij gespecialiseerd in maar liefst twaalf rechtsgebieden: arbeidsrecht, bouwrecht, bestuursrecht, fusies en/of overnames, handelsrecht, huurrecht, incasso, ondernemingsrecht, planschade en/of onteigening, vastgoedrecht en vervoersrecht. Heeft u behoefte aan extra hulp binnen één van deze rechtsgebieden? Neem dan telefonisch contact op via het telefoonnummer op onze website. 

Gratis probleemanalyse

Als u voor één van de rechtsgebieden hulp nodig heeft, dan is het belangrijk om als eerste te analyseren wat het probleem is en waar het precies ligt. Alleen dan kunnen wij een oplossing vinden. Vaak moet men zichzelf hierbij vragen stellen als “Wat is er gebeurd?”, “Wie of wat heeft voor het probleem gezorgd?”, “Wanneer doet het probleem zich voor?” en “hoe vaak vindt het probleem plaats?”. Als wij dan kijken naar de antwoorden is het belangrijk om de andere kant van het verhaal te horen. Wij kijken hierbij alleen naar de feiten en niet naar ideeën, meningen of gevoelens van de partij(en) omdat het analyseren van een probleem objectief moet gebeuren. Wij verzamelen alle informatie die nodig is om de oorzaak van het probleem te kunnen begrijpen. Alleen als er een juiste probleemanalyse is gedaan, kunnen we daarna tot een oplossing komen die hopelijk in het voordeel is van iedere betrokken partij.