Adriaticlife
Image default
Travel

Vakantie in de boomhut

Iedereen is dol op boomhutten. Voor kinderen is de boomhut een eigen plekje, waar ze zelf alles mogen bepalen. Volwassenen? Niet welkom! Volwassenen hebben mooie herinneringen aan hun boomhut. Er was toch weinig zo spannend als ’s nachts in je eigen boomhut slapen?

Als kinderen een boomhut bouwen, kijken de volwassen vrolijk toe. Stiekem hopen ze dat ze mogen helpen.

Iedereen is dus dol op boomhutten. Zou het niet gaaf zijn als je de vakantie in een boomhut zou kunnen doorbrengen? Maar ja, de meeste boomhutten zijn niet groot genoeg om met het hele gezin meerdere dagen te verblijven.

Geef de droom niet op

Vakantie vieren in een boomhut klinkt als een onmogelijke droom. Maar geef het niet te snel op. Want niet elke boomhut is hetzelfde. Sommige boomhutten zijn ware paleisjes, die niet onderdoen voor een vakantievilla.

In Overijssel hebben een aantal vakantieparken de droom namelijk gerealiseerd. Een weekendje weg, een midweek of een vakantie van meerdere weken in een boomhut regelen is nog nooit zo simpel geweest. Deze boomhutten hebben alles wat je hartje begeert: comfortabele slaapkamers, een keuken , woonkamer, je hebt zelfs eigen sanitair.

Boomhut vakantie een schot in de roos

Deze accommodaties garanderen het ultieme vakantiegevoel. Je ervaart het vrije gevoel van kamperen. Vanuit de hoogte kun je alles goed overzien. En als je besluit naar de vaste grond af te dalen, kun je alle faciliteiten van het vakantiepark gebruiken, zoals het restaurant en het zwembad.

Vergeet ook niet de omgeving te verkennen. Het enorme netwerk wandel- en fietspaden ligt aan je voeten. Bezoek de karakteristieke dorpen steden en kastelen voor een ontspannen dagje snuffelen. Of ga naar een attractiepark of boek een van de outdoor activiteiten als je juist van actie houdt.

Ja, hoe jullie perfecte vakantie er ook uitziet, een boomhut in Overijssel is een schot in de roos.

Boek eenvoudig jullie boomhut vakantie in Overijssel

Ga naar www.visitoost.nl en bekijk de vakantieparken die een volledig ingerichte en ruime boomhut aanbieden als accommodatie. Vergelijk de verschillende accommodaties en boek de boomhut waar jullie je vakantie willen doorbrengen.