Adriaticlife
Image default
Offers

Waarom moet je een proefles nemen bij je rijschool Delft?

Waarom moet je een proefles nemen bij je rijschool Delft?

Iedereen raadt je waarschijnlijk aan om een proefles te nemen voordat jij je definitief inschrijft voor rijles Delft, maar waarom is dit eigenlijk? Dat zal ik je nu uitleggen

Als eerste is het belangrijk dat je een klik hebt met jouw rijinstructeur, je zult best wat tijd met hem of haar moeten doorbrengen. Tijdens een proefles zie je al snel of je jouw rijinstructeur mag en of zijn/haar manier van lesgeven bij jou past.

Behalve de rijinstructeur leer je ook de lesmethode kennen die de rijschool Delft hanteert, waarbij je dus ook kunt kijken of deze bij jou past. Misschien vind jij de manier waarop zij dingen uitleggen niet handig en ga je liever naar een andere rijschool.

Hoe zit een proefles eruit?

Je weet dus waarom je een proefles bij jouw rijschool Delft moet nemen, maar het kan best wel spannend zijn om zo’n proefles te nemen. Dan is het fijn om te weten wat er gaat komen.

Waarschijnlijk zal jouw rijinstructeur eerst een praatje met je maken en vragen naar eerdere rijervaring. Ook zal hij of zij jou op je gemak willen stellen wanneer je nerveus bent.

Hierna zal je waarschijnlijk op een parkeerplaats beginnen met rijden, niks bijzonders. De rijinstructeur remt en schakelt nog voor je en jij kunt oefenen met sturen en gas geven. Je leert dus echt de basis van autorijden kennen, en zal waarschijnlijk nog niet de weg op hoeven, Grapje we gaan gelijk de snelweg op. 

 

 

https://drivercompany.nl/rijschool-delft/